Samuel Karlsson
Bil AB

Lindesberg

En bilsäljare som bryr sig

Öppettider

Månd – fred 9 – 18
lörd 10-15 - sönd 11 – 15


​​​​​​​Verkstad öppet
Månd - fred 7 - 16
Säljare av nya Kia, Elnagh husbilar och begagnade bilar
 
Samuel Karlsson Bil är återförsäljare av Elnagh husbilar samt Kia Motors breda modellprogram. Kia, som under senare år kraftigt stärkt sin position på marknaden, är nu inne i sin mest expansiva period någonsin. Det är alltså precis nu man har de bästa möjligheterna till framgång genom att bli en del av Sveriges snabbast växande bilmärke. Samuel Karlson Bil är marknadsledande på den lokala marknaden för nybilar och vi säljer även nya och begagnade bilar till kunder över hela Sverige. Vårt husbilsmärke Elnagh har en mycket attraktiv prisbild på en växande husbilsmarknad.
 
Vi söker nu en Säljare till vår anläggning i Lindesberg.
 
Som säljare hos oss tar du emot kunder i bilhallen, besvarar förfrågningar om våra bilar per telefon och mail samt arbetar för att proaktivt bearbeta kunder i regionen som är potentiella bilköpare. Till din hjälp finns CRM-system som möjliggör att ”plocka russinen i kakan” och hitta bytesmogna bilar. Du själv är alltså den viktigaste personen för din egen framgång. Möjligheterna är oändliga.
 
Du ansvarar för hela säljprocessen och sköter affären från ax till limpa inkl inbyten, finansiering, rådgivning, leverans och uppföljning. Allt med ett mål; goda affärer och nöjda kunder.
 
Som person är du utåtriktad, noggrann, uthållig, självständig, driven, resultatinriktad och har förmågan att ta hand om kunder av alla slag. Någon form av tidigare säljerfarenhet från t ex kapitalvaror är givetvis en merit. Stor hänsyn kommer att tas till dina personliga egenskaper. Givetvis kommer rätt person att erbjudas utbildningar inom både sälj och produkt.
 
Är du intresserad av en framtid som säljare hos oss? Hör gärna av dig för mer information eller skicka din ansökan till:
Samuel Karlsson 0581-64 56 66 eller 070-589 39 93
samuel@samuelkarlssonbil.se